MAIJA SOM FCI DOMMER

Jeg ble FCI autorisert i år 2000 - 21 år siden! Denne reisen har tatt meg til ca. 25 ulike land i tre kontinenter - og til min store glede, mange ganger i de fleste land. Reisevirksomhet gir meg grått hår mht. logistikk, men å få lov til å møte så mange hyggelige hunder og mennesker på veien min overskygger alle ulempene. Dommerens første kjærlighet er til hunder. 

Maija er autorisert til å bedømme følgende raser:

Jeg er gruppeautorisert for gruppe 1 og 2.  I tillegg har jeg   noen raser i gruppe 5 (norske raser) og 8 (vannhunder). pga. covid-situasjon, er jeg også autorisert til å dømme Springer-rasene i gruppe 8 i Norge.

Her har du listen:  https://www.fci-judge.org/FciJudge/admin/judge/00000000-0000-0000-02cb-3ad922105dfc/view

Berner sennenhund - spesialist

Spansk vannhund - spesialist

Maija har eiet (og avlet championer i*) følgende raser:

 • Kleiner Munsterlander
 • Bernese Mountaindog*
 • Shetland Sheepdog*
 • Welsh Corgi Pembroke*
 • Australian Shepherd
 • Cairn Terrier
 • Spansk vannhund*

Maija har dømt i følgende land:

 • Norway*
 • Finland*
 • Denmark*
 • Belgium
 • Hungary*
 • Spain
 • Russia*
 • USA*
 • Australia
 • Poland*
 • France*
 • Sweden*
 • Switzerland (100th jubilee for Bernese Mountain Dog)*
 • Italy*
 • Estonia*
 • Great Britain
 • Ireland*
 • Germany
 • Canada
 • Holland*
 • Czech Republic
 • Latvia
 • Østerrike*
 • Bulgaria
 • Israel

* dømt flere ganger

Språk:

engelsk, finsk, norsk

Ta kontakt

Se mine kontaktinformasjon på Kontakt siden.