VALPEPLANER

KULL planlegges i 2020

1. Svensk og norsk champion Cancion de Abril av Milkcreek  (Mira) skal parres i sommer. Hun er en fantastisk solid hund gemyttmessig, sosial og trygg og en smule egenrådig. Begge- mor og far til Mira - er mangfoldige championer også i Europa-sammenheng. Mira har ingen allergier, er helsetestet i hofter, albuer, øyenspeilet, PRA testet og er rett og slett en frisk hund :-). Mira skal parres med Spansk juniorchampion og Spansk Champion Ulticova de Los Llanos del Valles - Pipo (fri fra HD,  PRA fri, AA 01). Det er ingen innavl i 6 generasjoner (innavlsgrad 0).  I og med begge foreldre har en lang hale, får alle valpene en lang hale.  Vil du ha en valp etter denne kombinasjonen- send meg en epost på maijah@milkcreek.net.

2. Zorrazo Xtravaganza ("Ruth", import, Kroatia), skal ha sitt andre kull i år. Hun er en herlig "topp-tur" hund som har masse humoristisk sans. Hennes bror vant en av verdens mest prestisjefulle hundeutstillinger (Westminster, New York). "Ruth" er HD/AA/PRA/Dilution/ECVO fri/u.a. Hun har hatt ett kull før, og vi liker hva vi ser i hennes valper mht helse, gemytt og type. Det er mulig hun blir parret med Black Diamond av Milkcreek - Pancho  (igjen helseundersøkt for HD/AA/ECVO/PRA/Dilution) - en herlig åpen, trygg og sosial herremann.  


Om du være på ventelisten for en valp fra Milkcreek - send en epost til maijah@milkcreek.net.   Bilder: Mira og Ruth, Pipo og Pancho