VALPEPLANER

KULL planlegges i 2020

1. Svensk og norsk champion Cancion de Abril av Milkcreek  (Mira) skal parres til høsten. Hun er en fantastisk solid hund gemyttmessig, sosial og trygg og en smule egenrådig. Begge- mor og far til Mira - er mangfoldige championer også i Europa-sammenheng. Mira har ingen allergier, er helsetestet i hofter, albuer, øyenspeilet, PRA testet og er rett og slett en frisk hund :-). Mira skal parres med Spansk juniorchampion og Spansk Champion Ulticova de Los Llanos del Valles - Pipo (fri fra HD,  PRA fri, AA 01). Det er ingen innavl i 6 generasjoner (innavlsgrad 0).  I og med begge foreldre har en lang hale, får alle valpene en lang hale.  Vil du ha en valp etter denne kombinasjonen- send meg en epost på maijah@milkcreek.net.

2. Zorrazo Xtravaganza ("Ruth", import, Kroatia), skal ha sitt andre kull i år. Hun er en herlig "topp-tur" hund som har masse humoristisk sans. Hennes bror vant en av verdens mest prestisjefulle hundeutstillinger (Westminster, New York). "Ruth" er HD/AA/PRA/Dilution/ECVO fri/u.a. Hun har hatt ett kull før, og vi liker hva vi ser i hennes valper mht helse, gemytt og type. Det er mulig hun blir parret med Black Diamond av Milkcreek - Pancho  (igjen helseundersøkt for HD/AA/ECVO/PRA/Dilution) - en herlig åpen, trygg og sosial herremann.  


Om du være på ventelisten for en valp fra Milkcreek - send en epost til maijah@milkcreek.net.   Bilder: Mira og Ruth, Pipo og Pancho