Maija Heinilä

Min familie

Mitt navn er Maija Heinilä. Jeg er finsk statsborger, men har bodd i USA i 5 år og i Norge i 32 år. Jeg har fått min høyere utdanning i USA og i Norge og jobber nå som seniorrådgiver ved Universitetet i  Sørøst -Norge.  Jeg har fire flotte, voksne barn.

Hjem

Jeg bor i et lite gammelt hus fra 1870-tallet ved en elv i Re kommune. Re ligger ca. 15 minutter fra Tønsberg og Horten, en time sør fra Oslo. Jeg har to hunder som bor sammen med meg: en spansk vannhund Blondie og en Welsh corgi pembroke Thalia. Jeg reiser såpass mye i forbindelse med jobben og dommergjerningen at det ikke er praktisk å ha flere hunder hjemme. Vi har også et hus i Värmland, Sverige som vi elsker!

Jenny Savio

Min familie

Mitt navn er Jenny Savio, 30 år gammel. Jeg bor i Langesund i Bamble kommune, Telemark. Her bor jeg sammen med min forlovede, hans to barn og tre hunder. Jeg jobber som pleieassistent for Bamble kommune og hundene er stadig vekk med på jobb til glede for beboere og kollegaer.

Hjem

Sammen med barn og hunder bor vi i et lite tettsted langs kysten av Telemark. Hagen har vi gjerdet inn slik at hundene kan løpe fritt. Alle hundene sover sammen med oss i senga og er en fullverdig del av familien. Skogen og lysløypene i nærheten av huset blir flittig brukt til frislipp, sportrening og sykling med hundene.